Startzondag 2023 Startzondag 2023

Startzondag 17 september 2023
De liturgie voor deze zondag: /uploads/klant519/files/2023%20Liturgie%20Startzondag%2017%20september'23.pdf

Het programma voor de Startzondag ziet er ongeveer als volgt uit:
Vanaf 9.30 uur       Ontmoeting met koffie/thee in de kerk van  Aldwâld.
10.00 uur               Kerkdienst rond het thema ‘Ga mee!’ met keuzeliederen en aandacht voor het diaconale project                                  Blessed Generation.
11.00 uur               Koffie- en theedrinken met wat lekkers.
11.30 uur               Ontmoeting en activiteiten voor jong en oud op de boerderij van Alle en Geeske Klaver,                                                Simmerwei 2.
12.30 uur               Afsluitende lunch met soep en broodjes. Bij Attie en Dries Klaver aan de Simmerwei.

Ook andere dorpsgenoten uit Aldwâld, Westergeast, De Trieme zijn van harte welkom, dus nodig bekenden maar uit om ook te komen.
Hopelijk wordt dit het begin van een mooi seizoen, waarin we elkaar regelmatig kunnen ontmoeten! Van harte welkom, oant sjen!

Afrikaans buffet
datum en tijdstip 15-03-2024 om 18.00 uur