Kerkdienst beluisteren. Kerkdienst beluisteren.

Inmiddels zijn er wat betreft de coronacrisis versoepelingen aangekondigd. Daardoor mogen er vanaf 1 juni ook weer kerkdiensten gehouden worden voor maximaal 30 personen. En waarschijnlijk vanaf 1 juli voor maximaal 100 personen. Omdat er bij 30 personen misschien geen plek is voor iedereen die dat wil, heeft de kerkenraad ervoor gekozen om weer kerkdiensten met gemeenteleden te houden vanaf 1 juli.

In de maand juni zullen er dus nog geen kerkdiensten worden gehouden voor iedereen. Wel zullen er weer diensten online worden uitgezonden via de kerkomroep en de kerkwebradio, zodat we toch met elkaar verbonden blijven. Op de volgende zondagen zal er weer een kerkdienst te beluisteren zijn: Zondag 7 juni en zondag 21 juni om 9.30 uur. U kunt de dienst dan beluisteren op www.kerkomroep.nl (zoeken op plaatsnaam Oudwoude of Westergeest) of via de kerkwebradio.

Als het op dat moment niet lukt via de kerkomroep, kunt u het altijd op een later tijdstip proberen.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u bellen met Jan Willem Prins, tel. 06-11865920.

Als het allemaal goed gaat, zal op zondag 5 juli de eerste dienst met gemeenteleden zijn. Voor de actuele informatie kunt u kijken op deze website.

We kijken er naar uit om elkaar over een tijdje weer te ontmoeten in een kerkdienst!

We hebben weer een nieuw gedicht & en een nieuw lied!!

foto's foto's
Hallo allemaal,

Er zijn foto's toegevoegd onder het kopje: Fotoalbum Jeugd en algemeen

Klik op : Fotoalbum Jeugd en algemeen.
               Dan ziet u 2 albums: Jeugd t/m 12jaar

Welkom Welkom

Hartelijk welkom op de website van de Protestantse gemeente Oudwoude-Westergeest.
Deze gemeente omvat de dorpen: Oudwoude, Triemen en Westergeest.
We zijn in het bezit van een kerk in Oudwoude en een kerk in Westergeest.
Dienst elke zondag 9.30 uur, de ene week in Oudwoude en de andere week in Westergeest.

Ook wij vinden het belangrijk dat een ieder zich welkom voelt en dat jij je kunt ontwikkelen op je eigen niveau.
"Geroepen door God en gedragen door Zijn liefde willen wij als gemeente Oudwoude-Westergeest leven uit het geloof in Jezus Christus"

Onze diensten zijn te beluisteren via www.kerkomroep.nl, onder plaatsnaam Oudwoude of Westergeest
Ook de diensten die geweest zijn kunt u nog beluisteren.

Nuttige adressen Nuttige adressen
Algemeen emailadres: scribaoudwoudewestergeest@gmail.com
Predikant: Ds. L.P. Cnossen, Voorstraat 5, 9291 CC Kollum, 06-57435161
Voorzitter kerkenraad: J.W. Prins, Swartewei 11, 9294 KS Oudwoude, tel: 0511-451514