Pinksteren Pinksteren

Als een windvlaag

Als een windvlaag die ons aanraakt, als een kracht die vleugels geeft strijkt Gods adem langs de aarde, stroom van hoop voor al wat leeft.

Kracht die mensen bij elkaar brengt en die grenzen opengooit. Vuur dat koude harten opwarmt en de muur van ijs ontdooit.

Een bezieling diep van binnen, als het trillen van een snaar. Door de Geest van God bewogen, staan wij open voor elkaar.

Mensen komen in beweging, willen meedoen, vatten moed, willen bouwen aan een wereld waar het leefbaar is en goed.

Als een windvlaag die ons uittilt boven ons beperkt bestaan, wijst de Geest van God ons wegen die wij samen kunnen gaan

Greet Brokerhof-van der Waa